Cookie- og privatlivspolitik hos Morgenhygge

Opdateret sidst d. 30-04-2020

Når du besøger Morgenhygge.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge din brugeroplevelse af hjemmesiden. Cookien gør det mulig for os at genkende din computer, men ikke specifikt hvem der bruger den.

Denne politik kan blive tilrettet fra tid til anden. Vi anbefaler, at du grundigt læser denne politik hver gang du besøger hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål. Hjemmesiden indeholder også cookies fra tredjeparter, som fx nets ifm.  brug af betalingsmodulet.

Ved brug af vores hjemmeside, herunder ved at fortsætte videre fra denne side, samtykker du til, at vi må placere cookies på din computer, smartphone, tablet eller anden enhed, du anvender til brug af vores hjemmeside. Derudover accepterer du at du er enig i og har forstået disse cookiebetingelser, som forklarer hvordan du kan administrer dine cookievalg og -indstillinger.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du risikere at Morgenhygge.dk ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller foretager bestilling/køb via Morgenhygge.dk. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt din aktivitet på Morgenhygge.dk 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Morgenhygge.dk. 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. 

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at bestille og modtage mad og drikke fra Morgenhygge.dk, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Morgenhygge indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører en bestilling
  • Når du accepterer at Morgenhygge må send påmindelses mail, nyheder samt relevante tilbud til dig.
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Behandlingsgrundlag og formål

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt din aktivitet på Morgenhygge.dk bliver indsamlet, når du går ind på Morgenhygge.dk. Dette gøres for at give dig en god brugeroplevelse samt hjælper os med at optimer vores website. 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere mad og drikke, som du har købt hos Morgenhygge.dk. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Telefonnummer bruger vi til, nu eller i fremtiden, at kunne give dig besked når leveringen er gennemført på adresse eller, hvis anden oplysninger skal gives ifm. din Levering.

Når du betaler for mad, drikke og levering, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Nets / Mobilepay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af påmindelses mail, nyheder samt relevante tilbud til dig. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig denne service. Alle nyhedsbreve m.m. indeholder også et link til afmelding.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at bestille produkter af os på vores hjemmeside.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud m.m.) vil blive slettet fem år efter, at du har modtaget din vare. Dette gøres for at opfylde bogføringslovgivningen om at opbevare nødvendige data om køb i op til fem år.

Vidergivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, og evt. Hvad du klikker på og andre informationer du indtaster m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er relevante for at give en god brugeroplevelse samt sikrer den rette funktionalitet samt målrette tilbud til dig ifm. annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data (fx Nets, Simply.com & Dinero). Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com og betalingssystem gennem Nets og regnskab/bogholderi gennem Dinero. Disse fungerer som vores databehandler.

Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@morgenhygge.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af

Morgenhygge
CVR nr.: 40526048 / SE nr.: 41280611
Østerløkke 12
6400 Sønderborg
Telefon: 32 22 25 24
Email: info@morgenhygge.dk