Handelsbetingelser hos Morgenhygge

Opdateret sidst d. 29-07-2020

Handelsbetingelser gælder for din brug af Morgenhygge og services, samt handel via Morgenhygge.dk.

Din brug af Morgenhygge.dk hjemmesiden bekræfter din accept af disse Handelsbetingelser. Ved at bestille på hjemmesiden, bekræfter du også, at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.

Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så skal du ikke benytte hjemmesiden eller bestille online.

Morgenhygge.dk tilbyder følgende via vores hjemmeside:

 1. Muligheden for at bestille mad eller drikke til udbringning fra deltagende lokale bager eller andre leverandører, som Morgenhygge har indgået samarbejde med.
 2. Muligheden for at læse om vores service.
 3. Muligheden for at se hvilke samarbejdspartnere vi har.

Indhold på vores hjemmeside

Morgenhygge.dk hjemmesiden kan inkludere indhold eller links til 3. part eller 3. part hjemmesider, såsom de bager vi har indgået samarbejde med.

Morgenhygge har ikke undersøgt det præcise indhold, der er leveret fra 3. part, og som offentliggøres på dets hjemmeside. Morgenhygge giver ingen garantier i forbindelse med information leveret af 3. part eller hostet på 3. parts hjemmesider.

Morgenhygge har det overordnet ansvar for det mad og drikke vi levere. Derfor skal du altid tage direkte kontakt til Morgenhygge, såfremt du har spørgsmål til vores service, samt det vi levere og/eller, hvis du har en reklamation. 

Såfremt du, mod forventning, oplever dårlige kvalitet eller mad, som ikke er egnet til fortæring, er det vigtigt at du henvender dig direkte til Morgenhygge hurtigst muligt.

Vi håber og tror på, at du selvfølgelige har en god oplevelse med at bestille mad og drikke via vores hjemmeside, samt at mad og drikke fra vores leverandører (fx bager) er af god kvalitet. Men vi kan ikke garantere at mad eller drikke, som kommer fra vores leverandører, har den kvalitet du forventer. Det er primært leverandørens ansvar at sikrer den rette kvalitet samt sikrer at mad og drikke er egnet til fortæring. Med det sagt, vælger Morgenhygge de bager, som har ry for god kvalitet samt har en god Smiley rapport og derfor vurdere vi sandsynligheden for at mad eller drikke ikke er egnet til fortæring, som meget lille.  

Ved at acceptere disse Handelsbetingelser, fratager du Morgenhygge for ethvert ansvar der opstår, som et resultat af din brug af information fra 3. part, eller din brug af et 3. parts hjemmeside. Du accepterer også at Morgenhygge ikke kan garantere at mad og drikke fra vores leverandører har den kvalitet du forventer. 

Såfremt en vare er udsolgt vil bageren finde et alternativ, som har sammen pris eller dyre.

Brug af vores online bestillingsservice

Hvis du gør brug af vores online bestilling på hjemmesiden:

 1. Skal du være 18 år eller ældre, eller alternativt gøre dette under overvågning af en voksen eller værge.
 2. Acceptere du, at du tager fuldt ansvar for dine aktiviteter og bestilling på morgenhygge.dk.
 3. Skal du selv bære ansvaret for hemmeligholdelsen af dine personlige information og betalingsinformationer.

Morgenhygge forbeholder sig retten til at afvise betjening af enhver kunde, hvis vi finder det passende. Morgenhygge.dk forbeholder sig også retten til at annullere din bestilling, og i samme forbindelse forsøge så vidt muligt, at informere dig om denne annullering.

For at kunne benytte vores online bestillingsservice via vores hjemmeside, er det nødvendigt at du leverer personlige information, som inkluderer dit navn, leveringsadresse, kontaktoplysninger, betalingsoplysninger og andet. Vores politik for databehandling (kan findes på morgenhygge.dk) beskriver, hvordan vi håndterer disse personlige informationer.

Fortrydelsesret

Venligst bemærk, at du ved afgivning af bestilling, og bestillingen er godkendt, ikke kan annullere en bestilling når denne er sendt til bageren, og du er ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret. Derfor gælder fortrydelsesret på 14 kalenderdage fra kontraktens indgåelse, i henhold til dansk forbrugeraftalelov ikke, når du bestiller ydelser og produkter fra Morgenhygge.dk, da der er tale om køb af madvarer.

Priser

Hos Morgenhygge tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Morgenhygge modtager betaling med VISA, Mastercard og Mobilepay. Betalingen vil blive trukket på din konto, kort efter eller på næst kommende hverdag efter din bestilling er blevet leveret. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

Såfremt en vare er udsolgt vil bageren forsøge at finde et lignende alternativ til samme pris eller dyre uden det koster ekstra.

Levering

Leveringsprisen er 28 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer kun til områder, hvor vi har indgået samarbejde med leverandører samt har leveringsbud til rådighed. Dette fremgår på Morgenhygge.dk, inden man afgiver sin bestilling.

Din mad og drikke leveres normalt i tidsrummet kl. 6:00-8:30. Det kan undtagelsesvis forekomme at varen bliver leveret på et sener tidspunkt. Morgenhygge vil i sådanne tilfælde forsøge at informere om dette hvis det forekommer.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på Morgenhygge.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer (frivilligt)
 • E-mailadresse
 • Oplysninger om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Morgenhygge. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har.

Indsending af information til vores hjemmeside og sociale medier

Morgenhygge giver dig mulighed for, nu eller i fremtiden, via hjemmesiden og sociale medier, at indsende tekst, billeder og videos. Alt indsendt materiale, modtaget via hjemmesiden eller sociale medier, bliver Morgenhygges ejendom ved modtagelse. Morgenhygge forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre brugerindhold på hjemmesiden eller sociale medier.

Du siger ja til, at Morgenhygge må offentliggøre dit navn og brugerindhold på hjemmesiden, sociale medier eller andre medier kontrolleret af Morgenhygge. Du siger også ja til, at Morgenhygge ikke anbefaler noget specifikt brugerindhold, samt at alt ansvar for indhold du indsender til Morgenhygge hviler hos dig.

Hvis Morgenhygge ønsker at bruge tekst, billeder eller video til markedsføring m.m. vil Morgenhygge bestræbe sig på at indhente brugerens accept selvom dette ikke er påkrævet jf. ovenstående.

Rettigheder

Alt på hjemmesiden, som fx, tekst, scripts, billeder, film m.m. ejes af Morgenhygge Brugen af dette indhold er underlagt copyright og andre intellektuel ejendomsretter gældende ifølge dansk lovgivning. 3. parts varemærker og logoer er undtaget.

Du siger ja til, at ikke indgå i brug af, kopiering eller distribution af noget af dette indhold. Derved må du ikke, og skal ikke forsøge, at opnå nogen ret til noget af det beskrevne indhold.

Morgenhygge forbeholder sig alle rettigheder der ikke udtrykkeligt er anført i disse handelsbetingelser.

Begrænsning af ansvar

Så vidt muligt i henhold til gældende lovgivning, begrænses Morgenhygge ansvar i forhold til tab for dig i forbindelse med disse handelsbetingelser sig til den fulde værdi af den transaktion du har foretaget via Morgenhygge.dk.

Morgenhygge kan ikke holdes ansvarlig for efterfølgende tab eller indirekte tab opstået fra din brug af vores service eller hjemmeside.

Morgenhygge kan ikke holdes ansvarlig for fotografiske eller typografiske fejl i forbindelse med detaljer eller beskrivelser af specifikke bager m.m. som Morgenhygge samarbejder med.

Ændringer til disse betingelser

Morgenhygge må, når vi finder det passende, tilføje eller tilrette disse handelsbetingelser. Morgenhygge anbefaler, at du læser handelsbetingelserne grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden, da de kan påvirke dine rettigheder.

Værdikoder, rabatter og kampagner

Morgenhygge kan fra tid til anden vælge at tilbyde værdikoder, gavekort og rabatter til sine kunder. Disse tilbud kan uddeles gratis eller mod en værdiydelse.

Værdikoder, rabatter eller gavekort tilbudt via hjemmesiden eller andre medier, kan ikke indløses til kontanter hos Morgenhygge, eller bruges efter deres respektive udløbsdato.

Morgenhygge har ingen forpligtigelse til at indløse nogen værdikoder, rabatter eller gavekort, hvis Morgenhygge bedømmer disse til at være ændret i, eller på anden vis forfalsket.

Generelt

Disse handelsbetingelser er underlagt lovgivningen i Danmark, og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Enhver tvist mellem dig og Morgenhygge skal afgøres af de danske domstoles enekompetence.

Disse handelsbetingelser, sammen med Morgenhygge Politik for Databehandling og andre offentligt tilgængelige lovtekster på Morgenhygge.dk, udgør den fulde aftale mellem dig og Morgenhygge omkring hjemmesiden og dens services.

Morgenhygge har driftsansvaret for Morgenhygge.dk. Alle bestillinger foretaget via morgenhygge.dk og andre bestillingsplatforme drevet af Morgenhygge, handles med Morgenhygge, og ved spørgsmål til bestillinger er du altid velkommen til at kontakte os. Kontakt information findes på Morgenhygge.dk.

Morgenhygge kan ikke holdes ansvarlig for brud på vores forpligtigelser i disse handelsbetingelser, hvis vi er forhindret eller afholdt fra at overholde vores forpligtigelser på grund af en årsag der er udenfor vores kontrol. Dette inkluderer brand, lynnedslag, oversvømning, ekstremt vejr, Lock Down ifm. pandemi, strejke, lockout, krig, civil uro, fejl i telekommunikation eller computersystemer

Virksomheden

Morgenhygge
Østerløkke 12
6400 Sønderborg
CVR nr.: 40526048 / SE nr.: 41280611
Telefon: 32 22 25 24
Email: info@morgenhygge.dk